Anna meidän esitellä itsemme

TIETOA MEISTÄ

Talli on rakennettu vuonna 2008 ja maneesi vuonna 2010. Ratsutalli Orivet on aloittanut toimintansa 2018. .

Tarjoamme yksityishevosten tallipaikkapalveluita ja hevosten OmaHevonen-vuokraustoiminnan aloitimme 2021 huhtikuussa. Toiminta on otettu hyvin vastaan alueella. Toiminta on kasvattanut koko ajan itseään ja olemme saaneet mahtavan tiimin ympärillemme, vakituiset ratsastajat ja hevosemme ovat löytäneet toisensa. Koemme sanatonta kiitollisuutta päivittäin ja koskettavia onnellisia hetkiä, kun ratsastaja saa sen tunteen ja pääsee kokemaan uuden oppimista. 


SRL:n II-tason lajivalmentaja
Kouluratsastus
Hevosalan EAT Hevosmanageri

Heli-Maija Vehkalahti

Hevoset saapuivat kotitaloni naapuriin vuonna 1986. Kaksi komeaa 3-vuotiasta suomenhevosoria. Taisipa olla Kihiläisiä. Siitä kai syttyi elämän rakkaus ja intoihmo hevosiin. Tuo palava rakkaus on muuttanut muotoaan vuosien varrella tilanteiden mukaan. Olen kerännyt erilaisia hevosiin liittyviä kokemuksia raviurheilusta lännenratsastukseen, klassisesta ratsastuksesta Centered Ridingin oppeihin. Aina pitäen mielen avoimena ja yrittäen ymmärtää tuota jaloa eläintä aina vain paremmin. Matkalta on tarttunut joitain työkalupakkiini, mutta totta on, että tällä matkallani en ole koskaan perillä. Aina voin oppia lisää.Harrasteohjaaja, hevostenhoitaja
Tallimestari

Pihla Helismaa

Olen aloittanut ratsastuksen kuusi vuotiaana kun sisko kävi hevosalan koulutusta Perhossa. Sieltä se kipinä lähti ja yläasteikäisenä hurahdin ravihevosiin, mutta hevosalan koulussa suuntauduin spontaanisti kuitenkin ratsupuolelle. 18-vuotiaana oli jo ensimmäinen oma hevonen, joka "pakotti" suuntautumisen enemmän esteisiin, myöhemmin sama hevonen on tutustuttanut myös hevoskasvatuksen saloihin. Molempien lajien tuntemus on tuonut vahvaa ammattitaitoa ja näkemystä hevosen kanssa toimimiseen. Eri lajien tuntemus on rikkaus ja olen saanut paljon hyviä ystäviä matkan aikana. Ratsutalli Orivetissa aloitin työskentelmään 2018.